Refund and Returns Policy

Ångerrätt

Du har rätt att ångra ditt köp utan att ange något skäl inom 14 dagar.

Ångerfristen löper ut 14 dagar efter den dag du eller någon tredje part, dock ej transportföretaget, som du anger, tar varan i fysisk besittning.
Vill du utöva ångerrätten ska du till näringsidkaren skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet (t.ex. ett brev avsänt per post, fax eller e-post) till mail eller post till:
helamoderskapet@gmail.com
alternativt
Hela Moderskapet c/o Firma Åslin Stårsta
Ersbodavägen 90
906 29 Umeå

För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.

www.konsumentverket.se kan du hämta en ångerblankett om du önskar.

Verkan av utövad ångerrätt

Om du ångrar ditt köp kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig, bland dem också leveranskostnader (men då räknas inte extra leveranskostnader till följd av att du valt något annat leveranssätt än den billigaste standardleverans vi erbjuder).

Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att upphäva köpet. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat.

Vi får vänta med återbetalningen tills vi fått tillbaka varan från dig eller tills du sänt in ett bevis på att du återsänt varan, beroende på vilket som inträffar först. Du ska återsända varan utan onödigt dröjsmål och i vart fall senast 14 dagar efter den dag då du meddelat oss om ditt beslut att frånträda avtalet.

När du informerat oss om att du vill återsända varan skickar vi en returfraktsedel till dig.

Ångerfristen ska anses ha iakttagits om du skickar tillbaka varorna innan denna fjortondagarsperiod löpt ut. Du kommer att få betala de direkta kostnaderna för återsändandet av varan. Kostnaderna uppskattas till maximalt ca 79 kr

Du skickar varan till:
Hela Moderskapet
c/o Firma Åslin Stårsta
Ersbodavägen 90
906 29 Umeå

Vill du byta din mottagna produkt mot en annan i butiken hör av dig till helamoderskapet@gmail.com
Vi byter endast oöppnade produkter.
Bytesrätt gäller ej hygienprodukter samt hud- och hårprodukter.

Behöver du mer hjälp?

Kontakta helamoderskapet@gmail.com för fler frågor som rör byten och retur.

Missa inte Mammasnack - En Youtubeserie om födande

Registrera dig för att få Hela Moderskapets nyhetsbrev.
Vi lovar att vi aldrig kommer spamma!
Läs integritetspolicy för mer info.