Doula

Doula


När du föder barn är det du som är i centrum. Doulans uppgift är att lyssna in föräldrarnas och den födandes behov och skapa möjligheter för tillståndet föda. Doulaeffekten är väldokumenterad och leder till bland annat färre instrumentella födslar, färre bristningar och mer positiv förlossningsupplevelse.

Som doula är jag där för dig och din partner. Mitt mål som doula är att skapa en trygg miljö för dig att föda i. Oavsett om du föder hemma eller på sjukhus så finns jag där som ett extra stöd. På samma sätt som vi behöver rätt förutsättningar för att känna oss trygga och lugna när vi ska sova, behöver vi rätt förutsättningar för att föda. Vad som gör dig trygg är unikt för dig och vi jobbar tillsammans för att på bästa möjliga sätt skapa en miljö där oxytocinet kan flöda och du kan känna dig kraftfull och föda på dina villkor.

Vi lär känna varandra innan och har sedan uppföljningssamtal efter förlossningen för att du ska få gå igenom den enorma upplevelse det är att föda barn.

För dig som precis fött barn erbjuder jag även tjänster som post-partum doula. Jag kan stötta, avlasta och hjälpa er att anpassa er till det nya livet med bebis oavsett om det är första eller femte barnet.


Priser – Doula

Förlossningsdoula

12000 kr
(Vid bokning innan 2021-01-31 6000 kr)

  • Ett lära-känna-samtal, ca 30 min där jag berättar om mig och hur jag jobbar (Ingår om ni anlitar mig, annars 350 kr)
  • Två träffar före förlossningen ca 1,5 h
  • Förlossning
  • Eftersamtal efter förlossningen
  • Jour från v 38+0 till 42+0

Postpartum-doula

  • Hjälper till med ammingsstöd, avlastning, barnpassning och liknande 450 kr/h (300 kr/h om ni anlitat mig som förlossningsdoula)

Kontakta mig!

Intresserad att veta mer? Hör av dig till mig så återkommer jag inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.