Långa förlossningar

Publicerat av Emma den

Mammasnack med Jessica Olofsson

Kvinna med uppsatt hår ser in i kameran och ler. Bakgrunden är vit

FÖRLOSSNINGEN SOM ETT MARATONLOPP

Jessica Olofssons berättar om sina två långa och smärtsamma förlossningar. Där hon upplevde mycket smärta redan tidigt i förlossningsarbetet.
Jessica beskriver båda sina förlossningar som maratonlopp, långa och sega. Men hon vågade göra det som få vågar – att “våga dö i varje värk” och släppa taget om smärtan. 

VÅGA DÖ I VARJE VÄRK

Hennes andra förlossning hade varit i gång i flera timmar när hon ringde sin mamma för att ta hand om storebror när Jessica och hennes man åkte till sjukhuset.

Eftersom hon inte kommit igång så mycket som sjukhuset ville för att hon skulle få komma in checkade hon och hennes man in på ett hotell för att kunna landa där några timmar.
De fick komma in på ett rum på sjukhuset och Jessica slog på musik för att landa. Där blev temat att ge upp, släppa taget och våga dö lite i varje värk.

Jessica är otroligt tacksam till sin kropp som orkar de långa förlossningarna hon varit med om. Och trots att det var slitsamt för kroppen kände hon sig stark både känslomässigt och mentalt.

Följ med på Jessicas starka resa!

VILL DU VETA MER OM JESSICA?
Jessica driver en fantastisk gård norr om Göteborg, längs Göta älv, Sjösbro gård. Där erbjuder hon healing, cirklar och individuella sessioner. www.skorsbogard.se

VILL DU FÖRBEREDA DIG INFÖR DIN FÖDSEL?
I onlinekursen Trygg att föda får du kunskap och verktyg för att bli trygg att föda så som du vill. Du jobbar helt i egen takt och får till exempel affirmationer inför födseln, guide för att skriva förlossningsbrev, meditationer m.m
Läs mer om kursen här: www.helamoderskapet.se/trygg

KONTAKTA MIG
Emma Åslin Stårsta
Doula & Mammacoach
www.helamoderskapet.se
Instragram: www.instagram.com/helamoderskapet
Tiktok: www.tiktok.com/helamoderskapet


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *